Bağımlılıkla Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Konusunda Afiş Yapmaya Hazır mısınız?

İSTANBULLUOĞLU SOSYAL BİLİMLER LİSESİ

BAŞARIYI İZLEME VE GELİŞTİRME PROJESİ (BİGEP)

Bağımlılıkla Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Konusunda Afiş Yapmaya Hazır mısınız?

RESİM ATÖLYESİ

Bağımlılıkla Mücadele ve Sağlıklı Yaşam Konusunda Afiş Yapmaya Hazır mısınız? Bağımlılıkla mücadele ve Sağlıklı Yaşam konusunda okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Rıdvan KUYUMCU sorumluluğunda afiş yarışması düzenlenmektedir.

Sağlıklı bir yaşam için yeterli düzeyde uyku, dengeli ve sağlıklı beslenme, sağlıklı ve rahat kıyafetler tercih etmek, kişisel hijyene özen göstermek, düzenli olarak hareket etmek ve sedanter yani hareketsiz yaşam tarzına karşı düzenli olarak hareket etmek gerekmektedir. Sağlıklı yaşamamızı bağımlılık da olumsuz etkilemektedir. Bağımlılığın ne olduğu, belirtileri, bağımlılık konusunda doğru bilinen yanlışlar ve bağımlılıktan kendimizi nasıl koruyabileceğimiz farkında olmamız gereken konulardır. Öğrencilerimiz afişlerini okulumuzda sergilediler.

06-06-202206-06-202206-03-2022

Yayın: 06.03.2022 - Güncelleme: 06.06.2022 22:35 - Görüntülenme: 526