KARDEŞ OKUL PROJESİ – III (MAKEDONYA) SELANİK'TEN MANASTIR'A "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK"

İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi olarak Kardeş Okul projesi kapsamında 19-23 Nisan 2019 tarihleri arasında Makedonya'nın Bitola (Manastır) şehrine gidildi ve "Story Goes On – III" projesi Türkiye ve Makedonya ortaklığında gerçekleştirildi.

SOEU- Jane Sandanski- Vocational High School of Economics okulu ortaklığıyla gerçekleştirilen proje SELANİK'TEN MANASTIR'A "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK"ün izinden ilerlemek amacıyla gerçekleştirilmiştir.

Projeye 31 öğrenci (12 kız ve 19 erkek) 3 öğretmen ve 2 idareci katılmıştır. Proje faaliyetleri 1 gün Bulgaristan, 2 gün Makedonya ve 1 gün Yunanistan olmak üzere toplam 4 gün sürmüştür.

Yaklaşık 2500Km'lik karayolu güzergâhında 3 ÜLKE ve 8 ŞEHİR yer almıştır. Bunlar;

1- Bulgaristan – Plovdiv (Flibe)

2- Bulgaristan- Sofya

3- Makedonya – Üsküp