"Let's Write an Ekphrastic Poem" adlı eTwinning Projemiz

Okulumuz felsefe grubu öğretmeni Dr. A. Akbulut'un kurucusu olduğu "Let's Write an Ekphrastic Poem" adlı eTwinning projesi Eylül ayında başladı.  Projede birinci dönem, Kod Haftası etkinlikleri, ulusal şiir yazma, online toplantı yaptık.

İkinci dönemde  etkinliklerimiz devam ediyor. Şubat ayı içinde evrensel şiir yazdık ve online toplantı yaptık. İkinci dönem online toplantımızı 27.2.2024 tarihinde yaptık. Toplantıda öğrencilerimizden Belis sunuculuk yaptı. Nehir de projede yaptığımız etkinlikleri değerlendirdi. İzmir'den İlgi öğretmenin öğrencileri de  e güvenlik konulu sunu yaptı. Tüm okullardan İngilizce konuşmak isteyen öğrencilerle, birinci dönem proje değerlendirmesini yaptık. Toplantının sunusunu ve e-güvenlik afişini  işbirliği içinde yaptık. Toplantıda en çok sevilen etkinliğimizi de program sonunda sorduk. Projemiz Mayıs ayında tamamlanacak. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

01-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024

Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 01:30 - Görüntülenme: 69