Ock

Okulumuz Istanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmeni Dr. A.Şahin Akbulut'un kurucusu olduğu Bilimsel Gaflar-2 "Doğadan Teknolojiye" adlı eTwinning projemizde öğrenciler ocak ayında serbest etkinlikler(kara kalem çalışması, taş boyama,kukla yapımı vb.) yapmaktadır.

Ock

Anadolu Masalları Projesi Balıkesir İl Koordinatörü M. Tuba ÖZDEMİR ile Dört Dörtlük Kitap Projesi kapsamında Anadolu Masalları üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik.

Ock

Kurucusu olduğumuz ve Ekim 2021'de başlattığımız  Bilimsel Gaflar-2 "Doğadan Teknolojiye" projesinde etkinliklerimiz devam ediyor.

Ock

Geçtiğimiz günlerde yaptıkları hoş ziyaret ile okul idaremiz ve Okul Aile Birliği üyelerimiz ile buluşan İstanbulluoğlu ailesine hoş sohbetleri ve ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Ara

27-28 Aralık 2021 tarihleri arasında  8 ilden 20 panelist öğrencinin sunumları ile gerçekleşen Anadolu Mektebi yazar okumaları etkinlik programına İSBİL olarak  edebiyat öğretmenimiz Saliha Ün ve  12. sınıf öğrencimiz Atakan Alan ile katıldık.

Ara

20 Aralık 1873 yılında doğan Mehmet Akif Ersoy, 27 Aralık 1936'da hayata gözlerini yumdu. 20-27 Aralık, "Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Haftası" olarak kabul edildi. Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin simgesi İstiklâl Marşı'mızın şairi Mehmet Âkif ERSOY, okulumuz İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle anıldı.

Ara

10. sınıf öğrencilerimize yönelik olarak rehber öğretmenlerimiz Erkan ERDEM ve Hatice Emel HACIKAMİLOĞLU tarafından 22.12.2021 tarihinde saat 11.50-12.30 arasında okulumuz çok amaçlı toplantı salonunda YKS Sistemi Semineri verilecektir.

Ara

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında  kuruculuğunu üstlendiğimiz "Büyüklerden Küçüklere Değerli Masallar" projesini kovid nedeni ile  online olarak yürütmüştük.Bu nedenle projemizin okul ziyaretleri etkinliğini  yapamamıştık. Projemizin devamını  "Büyüklerden Küçüklere Değerli Masallar-2"  adı ile bu eğitim öğretim yılında  yapıyoruz.

Ara

BİGEP projesi kapsamında okulumuzda yürütülmekte olan Başarıya Adım Adım projemiz çerçevesinde Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden KORUOĞLU tarafından 10. ve 11. sınıf öğrencilerimize 13 Aralık 2021 Pazartesi günü seminer verilecektir.

Ara

Okulumuz Rehber Öğretmeni Erkan ERDEM  tarafından 15 Aralık Çarşamba günü saat 15.50'de tüm öğretmenlerimize YKS Sistemi Semineri verilecektir.

Ara

Our Story Our History projesinde öğretmenler eTwinning Live üzerinden online toplantısını yaptı. Toplantı,7.12.2021 tarihinde eTwinning Live üzerinden gerçekleştirildi.

Ara

Dağcılık, Gezi ve Trafik Kulüplerimizin organize ettiği 14'kmlik Kocaavşar Doğa Yürüyüşümüz 35 öğrenci ve 4 öğretmenimizin katılımı ile gerçekleşti.

Ock

Velilerimize " GÜVENLİ İNTERNETLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME " yapıldı.