Ebru Sanatı Etkinliği Yapıldı

Okulumuz öğrencileri, Bigep ve Our Common Future projeleri kapsamında ebru sanatı etkinliği yaptı.Kuruculuğunu Nesrin Kurt ve Nubar Qurbanova öğretmenlerin üstlendiği Our Common Future projesinde etkinlik olarak ebru sanatı yaptık. Önce öğrencilerimiz felsefe grubu öğretmeni Dr A.Akbulut rehberliğinde "ebru nedir,hangi malzemeler ile yapılır" konusunda araştırma yapmaya yönlendirildi. Etkinlik, 21.4.2022 tarihinde  ebru sanatçısı Nevin Açıl ile yapıldı. Bu etkinlik ile ebru fırçasının at kılından , fırça sapının ise gül dalından olduğunu öğrendik. Duyguların kağıt ve suya yansıdığını,her ebrunun birbirinden farklı olduğunu öğrendik.Proje ve proje dışından öğrencilerimiz farklı etkinlik yaptığı için çok mutlu oldu..Bu etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederiz.

04-07-2022

Yayın: 04.07.2022 - Güncelleme: 04.07.2022 00:51 - Görüntülenme: 127