Istanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri Bölge Finalinde İki Üçüncülük Ödülü Kazandı!

Eskişehir Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Finali'nde Istanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri başarılarıyla göz doldurdu. Öğrencilerimizden Ayşe Melis Dereli, Irem Ayhan Türk Dİli ve Edebiyatı alanında, Muhammed Kurban, Delal Ok ve Azra Vuslat Vural Sosyoloji alanında yaptıkları projeyle bölge finaline katılmaya hak kazanmışlardı.

Okul Müdürümüz Yaşar Karaoğlan, öğrencilerin bu başarısını gururla karşıladı ve başarılarının devamını diledi. Proje hazırlama ve sunma sürecinde bilimsel araştırma ve yenilikçi düşünme yeteneklerini sergileyen öğrencilerimiz, Eskişehir Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen finalde rakiplerini geride bırakarak üçüncülük ödülünü kazandılar. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenleri Dr. Yunus Emre Avcu'yu tebrik ediyor, başarılarının sürmesini diliyoruz.

19-03-202419-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 19.03.2024 10:53 - Görüntülenme: 202