Our Common Future Projesinde Online Toplantı Yapıldı.

Our Common Future" projesinde öğretmenler ile ilk online toplantı,25.3.2022 tarihinde  yapıldı.Proje Azerbaycan ve Türkiye ortaklığı olan bir projedir. Kurucular,Azerbaycan'dan biyoloji öğretmeni Nubar Qurbanova, Türkiye'den ise biyoloji öğretmeni Nesrin Kurt'tur. Projede okulumuzdan  felsefe grubu öğretmeni Dr.A.Şahin Akbulut yer almaktadır. Projede yer alan öğrencilerimiz, 10 C ve 10 B sınıfı öğrencilerinden seçilmiştir.  Projemiz bu yılın eTwinning teması, sürdürülebilirlik üzerinedir. Projede, öğrencilerle gelecekteki okul hayali tasarlanacaktır.Toplantıda öğretmenlerle beyin fırtınası yapıldı. Öğrencilerle projemizin amacına uygun etkinliklerin neler olabileceği konuşuldu. Öğrencilerimiz ilk olarak avatar programı ile kendilerini ingilizce dilinde  tanıtacaklar.Ardından  projenin logosunu tasarlayacaklar.  Başarılı bir proje dilekleri ile toplantıya son verildi.Emeği geçen herkese teşekkürler.

Yayın: 28.03.2022 - Güncelleme: 28.03.2022 09:46 - Görüntülenme: 138