Our Story Our History Projemizin eTwinning Live Online Toplantısı

Our Story Our History projesinde öğretmenler eTwinning Live üzerinden online toplantısını yaptı. Toplantı,7.12.2021 tarihinde eTwinning Live üzerinden gerçekleştirildi.

Toplantıda proje kurucusu Corina öğretmen, yapılan etkinlikler hakkında bilgiler verdi. Bu zamana kadar öğrenci, öğretmen anketi, öğrenci logo çalışması,proje kuralları ile ilgili Kahoot ve Quizizz oyunları, Çocuk Hakları etkinliği ve Yılbaşı mesajları vb etkinlikler yapıldı.Toplantıda bölgemizin tarihi yerlerini tanıttığımız ekitap ve proje logo ekitabı da incelendi. Toplantıya İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi öğretmenlerinden A.Akbulut ve E.Kaya katıldı. Toplantıda fikir alışverişleri chatten yapıldı. Toplantı için teşekkürler.

08-12-2021

Yayın: 08.12.2021 - Güncelleme: 08.12.2021 22:29 - Görüntülenme: 379