T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / KARESİ - İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi

Tell Me A Fairy Tale Adlı eTwinning Projesinde Logo Seçimi Yapıyoruz

Tell Me A Fairy Tale adlı eTwinning projesinde etkinliklerimiz devam ediyor. Bu zamana kadar  10. sınıf öğrencilerimiz, felsefe grubu öğretmenimiz Dr.A.Akbulut rehberliğinde projede  farklı etkinlikler (logo tasarımı,okul masalını yazma, dünya ve ulusal masalları araştırma gibi)  yapıldı.  Aralık ayı etkinlikleri arasında proje logosu seçimi var.  İlk önce tüm proje öğrencilerimizin logolarından seçim yaptık ve  ilk iki logoyu seçtik. Daha sonra seçilen bu logoları proje logo seçme yarışmasına gönderdik. Okul proje logosu Beyza adlı öğrencimize aittir.  İkinciliği alan logo çalışması ise Elif adlı öğrencimize aittir.

Proje logo seçimi için ;https://forms.gle/xVdXEKjGawLHSpew5 linke oy kullanmanızı rica ediyoruz. Öğrencilerimizin logoları aşağıdaki

 görselde yer almaktadır. Öğrencilerimizin bu  logolarından ya da diğer okulların öğrenci  logolarından  beğendiğinize oy kullanabilirsiniz.  Beyza ve Elif'i , tüm proje öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı kutluyoruz.  Projemize katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz.

 

23-12-202223-12-2022

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.12.2022 - Güncelleme: 24.12.2022 12:11 - Görüntülenme: 137
  Beğen | 0  kişi beğendi