YILDIZLI GÜNLER E-TWİNNİG PROJESİ Etkinlikleri

1. Türkiye-Azerbaycan ortaklı yürütülen  Yıldızlı Günler Projesinde  Azerbaycanlı kardeşlerimiz için bir etkinlik  yapıldı. 9 Kasım Azerbaycan Bayrak Gününü kutlayan ekip, her okuldan öğrencilerin katılımı ile bir video hazırladı. Videoda öğrenciler Bahtiyar Vahapzade'nin 'BAYRAK' isimli şiirini seslendirdi. Kardeş ülkemizin bayrak gününü kutluyor, etkinliğe katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

2. Türkiye-Azerbaycan ortaklı yürütülen  Yıldızlı Günler Projesinde  Azerbaycanlı kardeşlerimiz için bir etkinlik  yapıldı. 9 Kasım Azerbaycan Bayrak Gününü kutlayan ekip, her okuldan öğrencilerin katılımı ile bir video hazırladı. Videoda öğrenciler Bahtiyar Vahapzade'nin 'BAYRAK' isimli şiirini seslendirdi. Kardeş ülkemizin bayrak gününü kutluyor, etkinliğe katılım sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Yayın: 18.01.2022 - Güncelleme: 18.01.2022 00:12 - Görüntülenme: 194