Birlikten Cumhuriyet Doğar eTwinning projesinde okul afişimiz oylama ile seçildi.

Okulumuz İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi'nde yürütülen Birlikten Cumhuriyet Doğar adlı e Twinning projesinin afiş yarışması 16 Ekim 2019 tarihinde sonuçlandı.

Yarışma öncesi,  tüm afişler, projeyi yürüten felsefe grubu öğretmeni Dr.A.Akbulut tarafından  sisteme yüklendi. Link ile, oylamaya isteyenlerin  katılımı sağlandı.İlkim İ. adlı öğrencimizin  yaptığı afiş,okulumuzun proje afişi seçildi.Seçilen afiş,okuldaki her türlü etkinliklerde  kullanılacaktır. Yarışmada yer alan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz. İlkim adlı öğrencimizi de tebrik ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkürler.

Yayın: 18.10.2019 - Güncelleme: 06.02.2020 19:26 - Görüntülenme: 295