Ekm

İstanbulluoglu Sosyal Bilimler Lisesi, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama etkinlikleri kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla coşkulu bir gösteri sergiledi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün, Türkiye'deki Sosyal Bilimler Liseleri arasında 2022-2023 Eğitim öğretim yılında başlattığı "Oku-Yorum Yazı-Yorum" Projesi çalışmaları kapsamında okulumuzda  Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Ayşe ŞAHİN İLGÖR danışmanlığında  yürüttüğümüz proje haziran ayında çalışmalarını tamamladı.

Eyl

Yeni eğitim öğretim yılı olan 2023-2024 sezonuna, heyecan verici eTwinning projeleriyle dolu bir başlangıç yaptık. Bu yıl, farklı konularda gerçekleştireceğimiz bu projelerle öğrencilerimizin sınırları aşan deneyimler yaşamasını ve uluslararası işbirliği becerilerini geliştirmesini hedefliyoruz.

Eyl

Türkiye'nin saygın eğitim kurumlarından biri olan İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi, 2023 YKS Yerleştirme Sonuçları ile yine gurur veren bir performansa imza attı. Bu yılki sonuçlar, okulumuzun kaliteli eğitimin ve öğrenci yetiştirme konusundaki kararlılığının bir yansımasıdır.

Tem

Balıkesir’in köklü eğitim kurumlarından olan okulumuz öğrencileri, 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre büyük bir başarıya imza attı! Okulumuzun gurur kaynağı olan gençlerimiz, sınavda gösterdikleri üstün performansla adeta zirveye demir attı.